Minősítés menete

 

Üdvözöljük az online szállodai kategorizálási rendszer internetes oldalán!

 

Kérem olvassa el a rendszer működésének leírását és regisztráljon mielőbb rendszerünkbe!

Az online minősítési rendszer kialakításával arra törekedtünk, hogy a Hotelstars Union-hoz csatlakozott országok gyakorlatának megfelelően, egy gyors és az Ön számára kényelmes kategorizálást tegyünk lehetővé.

Kérem kövesse az alábbiakban leírt lépéseket!

 

1. lépés: Regisztráció (A felhasználó megadja a felhasználónevet és a jelszót és innen lép tovább; a regisztráció után 15 nap áll rendelkezésére, hogy a Minősítési Kérdőívet feltöltse a rendszerbe)
2. lépés: Regisztrációs adatlap kitöltése (a felhasználó e-mailt(1.sz) kap a regisztrációról, MSZÉSZ e-mailt kap a kitöltésről)
3. lépés: Megrendelő + ÁSZF letöltése és elküldése (hotelstars@hah.hu)
4. lépés: Szállodai adatlap kitöltése
5. lépés: MSZÉSZ számlát küld a felhasználónak
6. lépés: A felhasználó 7 napon belül átutalja a pályázati díj összegét
7. lépés: A Back Office-ban aktiváljuk a felhasználót és elérhetővé tesszük számára a Szállodai Adatlapot és a kitölthető Minősítési Kérdőívet (felhasználó e-mailt kap(2.sz), hogy elkezdheti a minősítést)

8. lépés: A Minősítési Kérdőív pdf letöltése saját gépre az „Online minősítés/Minősítés” menüpont alatt
9. lépés: Kényelmesen, offline töltse ki a letöltött adatlapot és ellenőrizze a kapott pontokat (az adatlap véglegesítésére 8 nap áll a rendelkezésére!)
10. lépés: Ha kitöltötte és véglegesnek tekinti a pdf fájlt, lépjen be ismét a www.hotelstars.hu oldalon a jelszavával és felhasználónevével és töltse fel a rendszerbe a „Minősítés” menüpontban az adatlapot

 

Ezzel a kategorizálás elkezdődött, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ellenőre (Minősítő Bizottsága) kapcsolatba lép Önnel annak egyeztetése céljából, hogy 30 napon belül mikor kerül sor a helyszíni ellenőrzésre. A regisztrált elektronikus adatlap – melyet időbélyegzővel lezártunk és hitelesítettünk – a továbbiakban nem módosítható.

Az alapadatokat (Kapcsolattartó, Regisztrációs adatok, Szállodai adatok) online bármikor módosíthatja a web-es rendszerben, a Szállodai Adatlapot bármikor aktualizálhatja.

A minősítés befejeztével a Bíráló Bizottság értesítést küld a Minősítési Kérelem elbírálásáról. (felhasználó e-mailt(3.sz) kap a kérelem elbírálásáról) Ezt követően – sikeres pályázat esetén – az MSZÉSZ megköti a védjegyhasználati szerződést a követelményeket teljesítő szállodával.

Köszönjük és reméljük, hogy szolgáltatásunkkal segítségére lehettünk!

Copyright 2010 Magyar Szállodaszövetség