Minősítés menete

 

Üdvözöljük az online szállodai kategorizálási rendszer internetes oldalán!

 

Kérjük olvassa el a rendszer működésének leírását és regisztráljon mielőbb rendszerünkbe!

Az online minősítési rendszer kialakításával arra törekedtünk, hogy a Hotelstars Union-hoz csatlakozott országok gyakorlatának megfelelően, egy gyors és az Ön számára kényelmes kategorizálást tegyünk lehetővé.

Kérjük kövesse az alábbiakban leírt lépéseket!

 

1. lépés: Regisztráció (A felhasználó/szálloda megadja a felhasználónevet és a jelszót és innen lép tovább. Minden további belépésnél ezt a - saját maga által megadott - felhasználóvevet és jelszót használja. A regisztráció után 15 nap áll rendelkezésére, hogy a - minősítés alapját képező - Minősítési Kérdőívet feltöltse a rendszerbe.)
2. lépés: Regisztrációs adatlap kitöltése. (a felhasználó e-mailt (1.sz) kap a regisztrációról, MSZÉSZ e-mailt kap a kitöltésről)
3. lépés: Megrendelő + ÁSZF letöltése és elküldése a hotelstars@hah.hu e-mail címre.
4. lépés: Szállodai adatlap kitöltése. (Online minősítés/Szállodai
Adatlap menüpontban az űrlapok kötelező kitöltése)
5. lépés: MSZÉSZ díjbekérőt küld a felhasználónak/szállodának.
6. lépés: A felhasználó/szálloda 7 napon belül átutalja az eljárási díj összegét.
7. lépés: A Back Office-ban aktiváljuk a felhasználót és elérhetővé tesszük számára a kitölthető Minősítési Kérdőív pdf-et. (felhasználó e-mailt kap (2.sz), hogy elkezdheti az önminősítést)

8. lépés: A Minősítési Kérdőív pdf /Szállodai Kategórizálás 2015-2020/ letöltése saját gépre az „Online minősítés/Minősítési kérdőív le/feltöltése” menüpont alatt.
9. lépés: Kényelmesen, offline töltse ki a letöltött Minősítési Kérdőív pdf-et és ellenőrizze a kapott pontokat. (a pdf véglegesítésére 8 nap áll a rendelkezésére!) A kitöltéshez figyelmesen olvassa el a "Letöltések" menüpontban található kitöltési útmutatót /fontos információk a minősítéshez/.
10. lépés: Ha kitöltötte és véglegesnek tekinti a Minősítési Kérdőív pdf-et, lépjen be ismét a www.hotelstars.hu oldalon és töltse fel a rendszerbe a „Minősítési kérdőív le/feltöltése / Minősítés státusza” menüpontban a pdf-et.

 

Ezzel a kategorizálás elkezdődött, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ellenőre (Minősítő Bizottsága) kapcsolatba lép Önnel annak egyeztetése céljából, hogy 30 napon belül mikor kerül sor a helyszíni ellenőrzésre. A felhasználó/szálloda által kitöltött elektronikus Minősítési Kérdőív pdf – melyet időbélyegzővel lezártunk és hitelesítettünk – a továbbiakban nem módosítható.

Az alapadatokat (Kapcsolattartó, Regisztrációs adatok, Szállodai adatok) online bármikor módosíthatja a web-es rendszerben, a Szállodai Adatlapot bármikor aktualizálhatja.

A minősítés befejeztével a Bíráló Bizottság értesítést küld a Minősítési Kérelem elbírálásáról. (felhasználó/szálloda e-mailt (3.sz) kap a kérelem elbírálásáról) Ezt követően – sikeres pályázat esetén – az MSZÉSZ megköti a védjegyhasználati szerződést a követelményeket teljesítő szállodával.

Köszönjük és reméljük, hogy szolgáltatásunkkal segítségére lehettünk!

Copyright 2010 Magyar Szállodaszövetség